Diumenge, abril 21, 2024
11.6 C
Barcelona

La història d’amor de Cara Delavigne i l’Ashley Benson i altres notícies dels famosos

Una setmana més la Mar Jiménez explica a Orgull Ràdio les notícies dels famosos més internacionals i més LGTBI.

Hem parlat d’una de les millors parelles de Hollywood actualment, la Cara Delavigne i l’Ashley Benson. Per qui no les coneguin, la Cara és una model i actriu britànica, coneguda entre altres coses pel seu paper a Escuadrón Suicida i l’ Ashley és una actriu americana que va saltar a la fama pel seu paper com Hanna Marin a la sèrie Pequeñas Mentirosas.

La parella, que fa un any i mig sortint, està tan consolidada que fa mesos que es rumoreja que es van casar en secret a Las Vegas, però cap de les dues ho ha confirmat o desmentit.

La setmana passada les dues van estar a una obra de teatre interactiva i van explicar com van començar a sortir. Es van conèixer al rodatge de la pel·lícula Her Smell i, fins llavors, l’Ashley només havia sortit amb homes, o com a mínim només s’havien fet públiques les seves relacions amb homes.

La Cara va explicar que va convèncer al director de la pel·lícula per canviar el guió i que elles dues fossin parella a la ficció per “la química que tenien, encara que era mentida”.
L’Ashley, per la seva part, va explicar com va ser el seu primer petó no guionitzat. La model li va preguntar si li agradaven les noies, la seva resposta va ser fer-li un petó.

El Justin i la Hailey Bieber van casar-se al 2018 en una cerimònia molt íntima i aquesta vegada ho volein celebrar amb els seus amics i familiars, segons informa una font propera. El casament serà religiós i es celebrarà avui mateix a un hotel de Carolina del Sud. A més, dimecres passat, la Hailey va tenir el seu comiat de soltera gràcies a la Kendall Jenner, una de les seves millors amigues i top model i, segons les fotos que s’han publicat, sembla que s’ho van passar molt bé! Van anar a sopar a un reservat privat i després van sortir de festa a Delilah, una discoteca molt freqüentada per la gent de Hollywood.

Resultat d'imatges per a "Penèlope Cruz"

També hem parlat del gest que va tenir la Penèlope Cruz al Festival de Cine de San Sebastián. L’actriu va recollir un premi Donostia per tota la seva trajectòria i l’encarregat de fer l’entrega va ser Bono, el cantant de la banda de rock irlandesa U2. Al recollir el premi, va fer un petit homenatge a les víctimes de la violència masclista i va dedicar el premi als seus fills, al seu marit, l’actor Javier Bardem.

Tot això i molt més en una nova secció

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio