22.3 C
Barcelona
25 setembre, 2021

RECENT

OPERACIÓN SALSEO: “Me va a costar que no te intente follar”

29/01/2020

Si estaves acostumat o acostumada a escoltar a la Mar Jiménez tots els dilluns a ‘Quin Orgull’ ara hauràs de canviar el ‘xip’ i escoltar-la els dimecres, ja que la secció canvia d’horari d’emissió. Tot i mudar-se de dia, la informació dels famosos segueix present.

Avui em ‘salsejat’ sobre la ruptura de la Rihanna, que fins fa poc mantenia una relació amb Hassan Jameel, un empresari multimilionari i membre d’una de les famílies amb més diners del món, segons la revista Forbes.

Una font propera a la cantant ha dit que la ruptura es va produir per part d’ella i que va deixar a l’empresari “perquè s’havia cansat d’ell.” A més, la font va afegir que “això és el que fa ella, a vegades es cansa dels homes i els trenca el cor”.

També hem comentat l’entrevista de la Sandra Barneda, que va parlar amb el Jesús Calleja d’una manera molt oberta i sincera de la seva orientació sexual i de la seva relació amb la seva última parella, la Nagore Robles. La Sandra va explicar que va descobrir que era gay a la universitat, però no s’ho plantejava. “Em vaig enamorar d’una professora de ràdio. Li vaig escriure una carta.” Sobre la Nagore va explicar que va ser com destapar una ampolla i que no li importés res.”

I hem acabat amb Operación Triunfo, que només porten 3 setmaes i hi ha hagut més salseos i drames que en les dues edicions passades juntes! La Samantha i el Flavio estan liats, però sembla que ell no acaba de correspondre del tot els sentiments de la valenciana, de fet, al Flavio li estaria començant a agradar una altra persona de l’acadèmia. Per últim, el Bruno i la Maialen, que van interpretar SINMIGO a la Gala 1, estarien liats, ja que estan sent molt afectuosos davant de càmeres i s’intercanvien missatges a una llibreta, on el Bruno va acabar escrivint “me va a costar el que no te intente follar.”

Latest Posts

spot_imgspot_img

El top d'Orgull