Dilluns, juliol 22, 2024
21.3 C
Barcelona

Museu de Ciències Naturals de Barcelona estrena ‘Una mirada LGBTI+’

A partir d’avui 17 de novembre es podrà visitar al Museu de Ciències Naturals de Barcelona l’exposició ‘Una Mirada LGTBI+ a Planeta Vida‘, un recorregut per la diversitat de la naturalesa amb perspectiva LGBTI+.

El projecte ‘Una Mirada LGTBI+’ intenta apropar la cultura des de la pluralitat a partir de donar a conèixer les diferents realitats, identitats, contextos i històries de les persones del col·lectiu LGBTI+. En els contextos on la diversitat està cada vegada més acceptada, l’exposició al Museu de Ciències Naturals de Barcelona pretén fer visibles les lluites de persones LGTBI+ –travessades o no per altres opressions com el racisme o el capacitisme–, per veure’s reflectides en la cultura, l’art i la ciència. Es tracta d’una producció del museu en col·laboració amb l’associació per la diversitat afectivo-sexual i de gènere en ciència, tecnologia i innovació, PRISMA.

‘Una mirada LGBTI+’ al Museu de Ciències Naturals de Barcelona estarà oberta a tots els públics de dimarts a divendres de 10 a 17 h, dissabtes de 10 a 19 h i diumenges i festius de 10 a 20 h. El preu està inclòs a l’entrada del museu.

Museo de Ciencias Naturales de Barcelona - Wikipedia, la enciclopedia libre