Dissabte, febrer 24, 2024
9.3 C
Barcelona

L’anunci de Sam Smith i la reconciliació de Perry-Swift

El programa ‘Quin Orgull!’ estrena nova secció amb Mar Jiménez per parlar de les notícies dels rostres més populars del sector musical, cinematogràfic o televisiu entre altes.

En l’espai d’avui parlem de Sam Smith que ha anunciat via Instagram que a partir d’ara vol ser tractade amb el gènere neutre.

Le cantant va saltar a la fama al 2014 amb la cançó “Stay with me” i des de llavors s’ha convertit en una de les veus més importants del pop-soul actual.

Al seu comunicat ha dit que ” He decidit canviar els meus pronoms per they/them (gènere neutre en anglès) després de tota una vida en guerra amb el meu gènere he decidit acceptar-me per qui sóc, tant per dins com per fora.” I ha afegit que “Entenc que hi haurà molts errors i confusions de gènere, però tot el que us demano és que, si us plau, ho intenteu.”

A més parlem de com oficialment la Taylor Swift i la Katy Perry han fet les paus! Les cantants eren molt amigues fins que al 2014 va “haver-hi un malentés“, o com a mínim així ho ha descrit la cantant de California, amb uns ballarins. A la Taylor no li va molar massa i va ser llavors quan va començar una de les baralles més públiques de Hollywood dels últims anys.

Fa un any, la Katy li va enviar una branca d’olivera, literalment, a la Taylor i, de fet, va aparèixer a l’últim videoclip de la Swift. La setmana passada la Katy va anar a The Ellen Show, el programa de la gran Ellen DeGeneres, i va explicar que ja està tot arreglat, en part, per donar exemple als seus fans.

I en clau nacional expliquem que diversos mitjans digitals diuen que les presentadores Sandra Barneda i Nagore Robles haurien trencat la seva relació després de tres anys.

Aquí tens el podcast amb més notícies!

Resultat d'imatges de sam smith

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio