Dimecres, desembre 6, 2023
9.3 C
Barcelona

Duffy reapareix després de 10 anys: “Vaig ser drogada, violada i retinguda”

26/02/2020

Com cada setmana la Mar Jiménez ens ha portat el millor salseo de les cares més conegudes del moment. Avui hem parlat de la Duffy, dimarts a la nit la cantant va compartir un comunicat via Instagram en el que explicava els motius de la seva desaparició del món públic des de fa deu anys; la gal·lesa va ser drogada, violada i retinguda durant dies. No va donar detalls però sí que va dir que aviat farà una entrevista on ho explicarà tot i va demanar als fans que enviessin preguntes per poder-les contestar.

També hem comentat que la Taylor Swift s’estaria fent càrrec econòmicament de les despeses i la multa que la Kesha ha de pagar al productor Dr.Luke per la demanda de difamació que va perdre fa unes setmanes. No seria la primera vegada que la Taylor l’ajuda econòmicament, ja que fa uns anys va fer una donació de 250.000 dòlars per ajudar-la a pagar els advocats.

I hem acabat amb l’estrena de la nova edició d’Operación Triunfo i la polèmica de l‘Estrella Morente, que va fer una introducció fent una apologia taurina sense avisar a ningú, ni tan sols a la Nia, concursant que havia de cantar amb ella com a premi, però va acabar robant-li tot el protagonisme.

Resultado de imagen de estrella morente