Divendres, juny 14, 2024
19.2 C
Barcelona

Arriba la 1a Jornada Anual del Centre LGTBI de Barcelona

Andreu Agustín explica a ‘Quin Orgull!’ els detalls de la jornada

Com ha contribuït el moviment associatiu a la creació de polítiques públiques LGTBI? En quins moments les entitats han gestionat serveis públics o han promogut la seva creació per part de les administracions? Quins nous fenòmens activistes treballen, actualment, la diversitat sexual i de gènere més enllà de les associacions?

Aquestes seran algunes de les qüestions sobre les que vol fer-nos reflexionar la 1a Jornada Anual del Centre LGTBI de Barcelona. Sota el títol De l’activisme a les polítiques públiques, representants d’entitats i de diverses administracions locals debatran i analitzaran el paper que històricament han tingut les associacions i col·lectius del moviment en la creació de serveis i polítiques adreçades a persones LGTBI, i com el seu treball ha afavorit que les administracions impulsin actuacions en relació a la diversitat sexual i de gènere.

La Jornada Anual, que tindrà lloc dissabte 19 d’octubre, de 9.30 a 18 h, vol ser el mecanisme amb què el Centre LGTBI plantegi el debat i la reflexió al voltant de qüestions d’actualitat o interès per al col·lectiu LGTBI. A la vegada, pretén enfortir la relació de l’equipament amb altres espais similars i amb persones expertes del món acadèmic, associatiu i institucional

 

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio