Diumenge, maig 12, 2024
19.7 C
Barcelona

Recupera el ‘Debat a Orgull’ sobre els conflictes al Sàhara Occidental i Marroc

Un dilluns més a ‘Debat A Orgull’ l’Olympia Arango i l’Elisa Menéndez porten un nou programa. El passat divendres 18 de juny es va dur a terme la Marxa per la Llibertat del Poble Sahrauí a Madrid, després de les diverses manifestacions que s’han fet arreu de l’estat, per la visibilitat del conflicte al Sàhara Occidental i per reclamar a l’Estat espanyol i la comunitat internacional que no mirin cap a un altre costat.

A causa d’aquestes mobilitzacions i a els últims esdeveniments diplomàtics entre el Marroc i Espanya, en aquest ‘Debat a Orgull’ parlaran sobre les arrels del conflicte, les conseqüències, les polítiques d’ocupació del Marroc, el deute històric d’Espanya al Sàhara, la responsabilitat de l’ONU, etc. així com de les relacions entre Espanya i el Marroc i el paper de la Unió Europea en l’última crisi migratòria a Ceuta.

De tot això i més conversaran amb el Mahfud Bechri i l’Oriol Puig, activistes sahrauís, i la Irene Fernández-Molina, experta en Relacions Internacionals, política exterior i la regió MENA.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio