Dissabte, agost 13, 2022
31.7 C
Barcelona

 Vols anar a la platja i no saps si podràs entrar-hi a causa de les restriccions d’aforament per la Covid-19? En aquest mapa veuràs entre altres l’estat de l’aforament de les platges barcelonines i catalanes, però també l’estat del mar, la qualitat de l’aigua o si hi ha o no meduses.

Platges de BarcelonaFont: Ajuntament de Barcelona

Resta de platges de Catalunya

Últims continguts d'Orgull Ràdio per escoltar a la platja

Review Drag Race 02X11 – La corona

Drag Race Espanya 2 ja té guanyadora!!! ‘Las deslenguades’ han opinat al respecte i també han xerrat sobre les polèmiques sorgides en el programa.

Review Drag Race 02X10 – Una reunió sense salseo

Les dotze reines de la segona edició del concurs es van retrobar i van intentar llimar drames, ja que va ser “sense salseo i tènue” segons Las Deslenguadas. Recupera tots els detalls amb Dimas, Carol i Manu!

Review Drag Race 02X09 – Habemus finalistas

Ja tenim finalistes! Tot i que ‘Les Deslenguadas’ diuen que “el final resultado final del capítol han dicho que es nefasto”. OMG! Aixó te salseo saleso! El Roast va ser la prova principal del capítol 9 on les drags van transformar a activistes LGTBI. Haurà agradat el resultat a Dimas, Manu i Carol!?DENTRO REVIEW!

Review Drag Race 02X08 – El millor lip sync de la temporada?

A ‘Drag Race España’ cada cop són menys i sobretot després de la passada expulsió que no va deixar indiferent a ‘Las Deslenguades’ que han comentat tot sobre el programa i per molta gent un dels millors lip sync al ritme de “Fuego” d’Eleni Foureira.

Review 02X07 – ¿Juriji la villana de Drag Race España?

‘Las Deslenguadas’ no callen res en una nova Review de Drag Race España on han comenta el programa i sobretot les polèmiques i l’expulsió d’aquesta setmana. salseo del bueno!

Review DragRaceES 02X06 | 21 looks i una expulsió sense sorpreses

‘Las Deslenguadas’ han tornat a Orgull Ràdio amb una nova review de DragRaceEspaña i sobretot per comentar els 21 looks protagonistes, l’expulsada del programa i tots els seus salseos!

Review DragRaceES 02X05 | El Snatch Game deja una eliminación sorprendente y dolorosa

Tenien moltes ganes de viure l’Snatch Game en aquesta temporada de Drag Race España i ‘Las Deslenguadas’ han opinat el respecte en una nova review i també de tot el programa. L’expulsat ha sorpres a Carol, Dimas i Manu i tenen ja previsions pels pròxims programes!

Review DragRaceES 02X03 | Juriji Der Kle vs. Marina

L’últim programa de Drag Race España ha donat MOLT de si i com no Manu, Diamas i Carol de ‘Las Deslenguadas’ ho han comentat amb molt spoilers i sense pèls a la llengua (com a nosaltres ens agrada). La millor review del programa drag a Orgull Radio!

Review DRES 02X02 | “Uno de los mejores capítulos de Drag Race en general”

Manu, Dimas i Carol tornen una setmana més amb un nou programa de ‘Las Deslenguadas’ per comentar (i rajar) del segon capítol de Drag Race. Les critiques a xarxes són bones, però que pensaran ellxs? DENTRO CAPITULO!

‘Las Deslenguadas’ tornen a Orgull Ràdio per comentar el primer programa de ‘Drag Race’

Han vuelto! Carregades de novetats i de 12 noves drags ‘Las Deslenguadas’ han tornat a Orgull Ràdio per comentar el primer programa de ‘Drag Race España!’ tot amb el seu to tan peculiar! Quines seran les seves preferides? Han notat millora respecte a l’edició anterior? Qualitat? Totes les respostes amb Manu, Carol i Dimas!  

Xile aprova el matrimoni igualitari: “la societat ha avançat moltíssim”

Xile està a un pas d’aprovar una llei que permetrà el casament de persones del mateix sexe i l’adopció de fills o filles. És una llei semblant a l’espanyola, que canvia el codi civil atorgant els drets a les persones LGBT. Al Senat xilè li falta refrendar-la definitivament, cosa que havia de passar avui. Es […]

Alérgicas al polen presenten ‘De sobretaula’: “El fet de ser joves ens suposa una lluita diaria”

Ahir ‘Quin Orgull’ va rebre Alérgicas al polen, un grup de 6 dones que recentment han publicat ‘De Sobretaula’ amb 7 temes que s’endinsen en paisatges de postal, tardors i primaveres amb tonalitats tant introspectives com melodioses.  Entrevista completa:

Rebeka Brown: “Abans l’oci nocturn estava més mesclat”

Dijous 4 de novembre, a les 21 hores, la cantant Rebeka Brown presentarà el seu nou show a la sala Luz de Gas de Barcelona. L’artista, que durant anys ha triomfat a grans discoteques d’Eivissa com Privilege, Space o Amnèsia, oferirà en aquesta ocasió una actuació en format acústic. ‘Quin Orgull’ ha parlat amb ella per comentar a més les més […]

“Els polítics italians s’haurien d’avergonyir, estem molts enfadats”

La setmana passada Itàlia va perdre, una vegada més, l’oportunitat de protegir els drets de les persones LGBT. L’anomenada llei Zan, que volia tipificar els delictes d’odi contra la nostra comunitat, va ser bloquejada al Senat després d’haver sigut aprovada a la Cambra baixa. Amb aquest pas, el centredreta del paìs va voler donar un senyal de cara […]

Ken Pollet: “El Drag King me hizo hacer las paces con mi pasado marimacho”

Avui ‘Quin Orgull’ ha entrevistat a Ken Pollet per xerrar del Drag King, del feminisme en ell així com el present i futur d’aquesta “critica al masclisme”. “Una mujer feminista debería hacer drag king”

Dulceida celebra el seu aniversari acompanyada de nova novia

La festa del 32 aniversari de Dulceida va ser tot un esdeveniment. La influencer va organitzar un esdeveniment en gran el passat 23 d’octubre, només unes setmanes després de fer oficial la ruptura definitiva amb la seva parella, Alba Paul. Encara que havia declarat que no estava passant pel seu millor moment, la jove va […]

Gabriel J. Martin presenta llibre centrat en el “maneig de les emocions gais”

Després de ‘Quiérete mucho, maricón’, ‘El ciclo del amor marica’ o ‘Gay Sex’, Gabriel J. Martin presenta nou llibre ‘Gaynteligencia Emocional’ a ‘Quin Orgull’ just poques hores després que un dels seus llibres tornes a estar disponible a onze escoles de Castelló una setmana després que un jutjat ordenes la seva retirada. A més, coincidit amb el Dia de la Visibilitat Intersexual, […]

Dia Mundial de l’Òpera: “Siempre ha sido muy marica”

Avui es el Dia Mundial de l’Opera y a ‘Quin Orgull’ han volgut parlar d’ella amb Guillle Turiddu i de quin es el vincle amb el col·lectiu LGTBI. “La voluptuosidad de la ópera ha atraído mucho al colectivo”

Agenda LGTBI 22/10/2021 – Open House, Ave Sangria o Qlit entre altres

A ‘Quin Orgull’ tenen moltes ganes de cap de setmana, per això l’Olga Fernández ha volgut recomanar algunes activitats amb l’ajuda dels seus organitzadxrs

Lili Elbe, dona trans de principis de segle, ja té el seu homenatge al TNC

La ballarina i coreògrafa Marta Carrasco ha presentat aquest dimecres Jo, dona. A Lili Elbe, l’espectacle que ha obert la Sala Tallers del TNC aquesta temporada. És un tribut a la primera persona obertament transgènere de la història. Carrasco comparteix la interpretació amb Albert Hurtado i n’és codirectora amb Manel Quintana. A ‘Quin Orgull’ amb l’Oriol Serra han entrevistat […]