Dimarts, abril 16, 2024
13.8 C
Barcelona

Madonna actuarà en Eurovisió 2019

Feia temps rumorejant-se i, després del període de negociacions, sembla confirmar-se. Madonna actuarà en al final d’Eurovisió 2019, tal com ha confirmat el diari israelià «Hayom» en la seva portada aquest mateix dilluns. Segons diverses fonts, el cost de la reina del pop rondaria el milió d’euros, el preu que el multimilionari canadenc israelià està disposat a assumir per a promocionar el seu país d’ascendència.

Segons la premsa local, les negociacions no han estat gens fàcils. A més del citat pressupost que la televisió pública israeliana (organitzadora del Festival) no podia assumir, s’ha hagut de negociar també el repertori que Madonna cantarà en Eurovisió 2019, que aquest any se celebra en Tel Aviv. La reina del pop volia imposar un repertori que contravé les normes de la Unió Europea de Radiofisuión (UER) en tractar temes polítics. Les negociacions, al final, han arribat a bon port i a penes un mes i mig abans que comenci el festival, l’actuació de la cantant ja està confirmada.

No obstant això, des dels canals oficials del festival que utilitza la UER encara no ha transcendit cap detall ni la confirmació que Madonna actuarà finalment en Eurovisió.

A més, el diari local confirma que estavelles eurovisivas com Eleni Foureira (subcampiona a Lisboa amb «Fuego»), Conchita Wurst (guanyadora d’Eurovisió 2014), Måns Zelmerlöw (guanyador d’Eurovisió en 2015) i Verka Serduchka (representant ucraïnesa en 2007) actuaran en els intermedis de les semifinals (dimarts 14 i dijous 16 de maig) o en la final del pròxim dia 18 de maig.S e espera, a més, que els quatre guanyadors israelians del festival es pugin a l’escenari per a cantar els temes amb els quals es van proclamar guanyadors amb Israel, la qual cosa inclouria actuacions de Izhar Cohen & the Alphabeta, Gali Atari i Milk and Honey, Dana Internacional i la flamant recentment guanyadora, Netta Barzilai.

Però aquí no acaba tot. El Eurovision Village, situat a la platja de Tel Aviv, oferirà concerts amb diferents artistes, entre els quals es trobarien les guanyadores Loreen, Carola i Anne Marie-David, segons «The Jerusalem Post».

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio