L’artista Samantha Hudson tancarà la gala musical del 28J amb un dj set

La sessió dj se suma a les actuacions ja anunciades de Maruja Limón, Maria Arnal, Marcel Bagés, Rodrigo Cuevas i Putochinomaricón

L’artista Samanta Hudson s’ha sumat al cartell de la gala musical del 28J,  Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, per celebrar les diversitats sexuals i de gènere que tindrà lloc a l’Anella Olímpica de Barcelona. Samantha Hudson, nom artístic d’Iván González Ranedo, és artista, cantant, performer, actriu, celebritat d’internet i activista del col·lectiu LGBTI, i serà l’encarregada de clausurar la festa de l’orgull LGTBI amb un final explosiu. Ho farà amb un dj set d’una hora, que serà alhora el seu debut en aquest format. Hi haurà bogeria, decibels i molt de ritme per tancar la primera celebració de L’Orgullosa Barcelona amb el segell de la reina del queer i l’underground.

La celebració tindrà lloc a l’Anella Olímpica sota la direcció artística de Montdedutor i comptarà amb una farcida programació musical que es podrà gaudir a partir de les 17 hores, quan s’obriran les portes. L’accés a la festa serà gratuït i s’hi podrà entrar per ordre d’arribada fins a completar aforament. La celebració estarà protagonitzada també per Maruja Limón amb Roba Estesa, Tribade, Las Karamba, Balkan Paradise Orchestra, Ketekalles, Flamenco Queer, Maria Arnal i Marcel Bagés amb Rodrigo Cuevas, Putochinomaricón, amb Rizha i Baobae Boy Band (King Massalami, Ken Pollet, Megane Mercury ‘Mercurio Retrógrado’) i Chenta (Papi Papushca i Cali).

Barcelona celebrarà aquest 28J, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, la seva festa de ciutat a l’Anella Olímpica, en el marc de les polítiques públiques que du a terme l’Ajuntament de Barcelona per a la defensa de les diversitats sexuals i de gènere. La festa també s’emmarca en el mes i mig de celebració de L’Orgullosa, la nova programació municipal que s’estén fins al juliol als diferents barris de la ciutat i que té en aquest mes de juny la seva màxima intensitat.

En moments en què els discursos d’odi tornen a guanyar presència i en què es banalitza l’arribada de l’extrema dreta a les institucions, l’Ajuntament de Barcelona vol, de manera paral·lela a les polítiques que du a terme dia rere dia, redoblar la veu d’una ciutat orgullosa de la seva diversitat i posicionar-se clarament en defensa de l’orgull. Així, un cop celebrades les commemoracions liderades per les entitats, Barcelona es posicionarà clarament i contundentment en favor de la diversitat amb aquesta festa d’artistes compromeses.

A més a més, la festa se sumarà a tots els actes de reivindicació de l’orgull ja consolidats a la ciutat i liderats per les entitats. Després de les mobilitzacions previstes el cap de setmana del 25 de juny organitzades pel col·lectiu i protagonitzades per la comunitat LGTBI, l’Ajuntament de Barcelona vol reivindicar i reafirmar la seva defensa de la diversitat amb aquesta gala musical.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio