Dimarts, juny 6, 2023
18.9 C
Barcelona

La programació d’Orgull Ràdio torna al setembre

Ja estem de vacances!

El passat 17 de maig, Dia Mundial Contra la LGTBIfòbia, Orgull Ràdio començava les seves emissions convertint-se així amb la nova ràdio LGTBI de Barcelona i de Catalunya. Des de les hores cada matí i de 10 a 12hde dilluns a divendres el matinal ‘Quin Orgull!’ t’ha informat de tot el que passava al col·lectiu LGTBI.

Després d’aquests tres mesos d’emissions ininterrompudes, Orgull Ràdio afronta les seves primeres vacances que s’allargaran fins al 4 de setembre. A més s’incorporaran nous programes a partir d’aquesta data d’estrena.


De vacances però pots escoltar els nostres Podcast

Orgull Ràdio és una ràdio digital, moderna i actual i per això tot i estar de vacances pots escoltar el nostre podcast d’arxiu al nostre web a Ivoox o Spotify entre altres. Si vas a la platja, a la muntanya, fora o dintre de Catalunya no tes excusa per no escoltar-nos.

Així serà la nova temporada a partir de setembre

Orgull Ràdio torna amb una nova temporada al 4 de setembre on el programa ‘Quin Orgull’ seguirá sent el programa magazine matinal on de dilluns a divendres de 10 a 12h on Oriol Serra i el seu equip t’informara de tot el que passi a Barcelona. A més seguiran els programes de radioformula tematica ‘Bon dia Paral.lel i ’12 points goes to… Barcelona‘.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio