Dimecres, maig 15, 2024
14.9 C
Barcelona

El Observatorio Madrileño contra la LGTBfobia denunciarà a VOX

Al llarg d’aquestes últimes setmanes, les declaracions de VOX han estat polèmiques setmana si setmana també per les seves paraules, imatges i memes. Ahir durant la frenètica jornada electoral el partit d’ultradreta va deixar un dels seus missatges polèmics. En ell, la formació d’ultradreta il·lustra la seva irrupció en el Parlament simulant una de les batalles de ‘El Senyor dels Anells’.


En aquesta imatge apareix un guerrer amb el logo de la formació de VOX. Aquest personatge, armat amb una espasa, s’enfronta a tot un exèrcit que està compost per alguns col·lectius i mitjans als quals aquesta formació d’extrema dreta se suposa que vol combatre: la comunitat LGTBI, el feminisme, El País, La Sexta i el republicanisme entre altres.

Davant d’aquest tuit El Observatorio Madrileño contra la LGTBfobia ha confirmat que denunciarà el tuit de VOX. Encara es desconeix quan es tramitarà aquesta denúncia i de quina forma, però el tuit de El Observatorio acumula més de 500 retweets i molts missatges de suport.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio