Dimarts, desembre 5, 2023
10.8 C
Barcelona

Diana Muñoz presenta un nou llibre: “no fa cossos heteronormatius”

26/02/2020

La Diana Muñoz ha participat una setmana més en el nostre programa, ‘Quin Orgull!’, d‘Orgull Ràdio on ens parla del llibre ‘Strawberry Moon: La hija de la Luna’ de l’autora Laia López.

Diana és una sirena filla de la Lluna que al complir la majoria d’edat decideix sortir a la superfície per a viure com els humans. Al campus universitari coincideix amb Edlyn, Mako, Illa i Lucas, altres éssers com ella. Sota les aigües de la llacuna, Diana sempre havia estat sola, però ara té grans amics amb els quals compartir el seu dia a dia. A més, està Eiden, aquest humà tan simpàtic al qual té ganes de conèixer més… No obstant això, la seva amistat amb ell podria fer perillar la vida de totes les sirenes i tritons del planeta.

Mentrestant, al campus estan passant coses d’allò més estranyes. Els alumnes desapareixen contínuament, Illa sospita que darrere d’això estan les merrows, una altra espècie de sirenes capaces d’arrabassar les ànimes dels humans. Però fa molts anys que les merrows respecten el pacte de pau establert pel consell de la llacuna; per què l’haurien de trencar just ara?

Resultado de imagen de strawberry moon