Divendres, juny 14, 2024
19.2 C
Barcelona

Dia de la Visibilitat Lèsbica a ‘Quin Orgull’ – Programa complet 26/04/2021

Després de dues setmanes amb un ‘Quin Orgull!’ diferent a causa del confinament de l’Oriol Serra, avui ha tornat l’espai en el qual s’ha parlat del Dia de la Visibilitat Lèsbica. 

Entrevsita a Lara M.Pascual, coautora de l’exposició: “Lesbofòbia. Vers i revers d’una violència patriarcal” 

Amb motiu del dia de la visibilitat lèsbica ‘Quin Orgull!’ ha volgut parlar amb Lara M.Pascual, coautora de l’exposició: Lesbofòbia. Vers i revers d’una violència patriarcal.

Amb ella, l’Oriol Serra ha parlat sobre la importància del dia de la visibilitat lèsbica, les violències estructurals que reben les lesbianes, i també sobre l’exposició que han creat amb Creación Positiva i com ha estat el procés d’aquesta.

Recupera l’àudio si no has pogut escoltar l’entrevista en directe i recorda que pots anar a veure l’exposició al Centre LGTBI de Barcelona fins al 16 de juliol.

Claudia Brind-Woody: Dona, lesbiana i directiva d’una empresa tecnològica

Per un altre cantó, el col·laborador d’Orgull Ràdio, Simón Perera i també membre de Prima Associació, ens ha parlat de Claudia Brind-Woody, i perquè aquesta dona lesbiana és tan important.

Claudia Brind-Woody és vicepresidenta d’IBM i junt amb el seu càrrec com ha aprofitat per promoure els drets de la comunitat LGTBI.

Famílies LGTBI: “Una familia LGTBIQ no puede moverse libremente sin que parte de sus derechos se vean vulnerados”

Com cada dilluns el col·laborador Luca Tancredi Barone ens porta la seva opinió des de l’entitat Famílies LGTBI. En aquesta nou espai ha explicat que el Parlament Europeu ha escoltat a les famílies LGTBI, que demanaven que es garantís el dret a la lliure circulació a tots els països d’Europa.

Demà a les 10.30h. torna en directe ‘Quin Orgull!’! Ho farà amb la Silvia Sicore, la Brigitta Lamoure i a més conversarem sobre algunes de les concursants de Drag Race España

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio