Dissabte, maig 18, 2024
15.5 C
Barcelona

Adéu a Conchita Wurst. La artista cambia de nom, look i estil

L’adéu a Conchita Wurst. En 2014 l’austríaca va aconseguir la victòria en Eurovisió amb Rise Like a Phoenix i avui l’artista deixa la seva impactant imatge, amb llarga i fosca cabellera, barba i bigoti i es transforma en un nou personatge: Thomas Neuwirth.
.
Ell mateix assegurava: “haig de matar-la. Tinc la sensació de que vull crear un nou personatge”. Ara, ha aprofitat el llançament del seu nou single, aquesta vegada de tall electrònic, per a presentar-se amb una imatge totalment renovada.

Ver esta publicación en Instagram

L’adéu a Conchita Wurst 🎶. En 2014 l’austríaca va aconseguir la victòria en Eurovisió amb Rise Like a Phoenix i avui l’artista deixa la seva impactant imatge, amb llarga i fosca cabellera, barba i bigoti i es transforma en un nou personatge: Thomas Neuwirth. . Ell mateix assegurava: “haig de matar-la. Tinc la sensació de que vull crear un nou personatge”. Ara, ha aprofitat el llançament del seu nou single, aquesta vegada de tall electrònic, per a presentar-se amb una imatge totalment renovada . . . #conchitawurst #thomasneuwirth #eurovisio #barcelona

Una publicación compartida por Orgull 🏳️‍🌈 (@amborgull) el 18 de Mar de 2019 a las 12:08 PDT