Dijous, juliol 25, 2024
28.7 C
Barcelona

Agenda LGTBI i cultural del 13 al 20 de gener

20/02/2020

Una setmana més, l’Olga Fernàndez ha parlat a ‘Quin Orgull! sobre algunes de les activitats cultural i lúdiques per aquesta pròxima setmana en clau LGTBI. Aquests són alguns dels plans:

Aquesta setmana, el Carnestoltes envaeix el país. Destaquen les rues de dissabte i diumenge per la ciutat comtal però també la de Sitges. En aquesta ciutat la festa és molt coneguda amb la seva Rua de la Disbauxa, on desfila cada any la reina del Carnestoltes; aquest any, inspirada en Orient. A més, a Sitges han celebrat per primera vegada la Gala Drag Queen de Sitges, on Elektra s’ha proclamat guanyadora.

El pròxim dissabte 22 de febrer, BallCelona Scene, comunitat pionera de l’escena Ballroom a Barcelona, organitza un altre Kiki Ball en la ciutat comtal. L’esdeveniment es farà a la Nau Bostik sota el nom The Sinners Kiki Ball.

Al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona o CCCB, aquest cap de setmana es projectarà Màscaras de Noemí Delgado, una obra pionera que hibrida entre el cinema etnogràfic amb elements de ficció.

Aquestes i moltes altres activitats en aquesta agenda setmanal de ‘Quin Orgull!’. Bon cap de setmana!

Resultado de imagen de gala drag queen sitges