Dijous, juliol 18, 2024
30.9 C
Barcelona

Tres joves creen SCARS per visibilitzar la dona dins el col·lectiu LGBTIQ+

Alex Barat, Carla Molina i Anabel Romero són 3 joves graduats en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona que arran del Treball de Final de Grau decideixen crear SCARS. Aquest projecte està format construït a partir de 3 vídeos i 3 cançons en les quals es combina música original amb una història que visibilitza a la dona dins el col·lectiu LGBTIQ+.

La diversitat, la igualtat i l’autoacceptació són alguns dels valors que vol transmetre el projecte.

El juny de 2018 es va estrenar el primer capítol, titulat Escape, el qual introduïa la història de l’Ivy, una noia lesbiana que se sent incompresa amb la seva vida i el seu entorn únicament per estimar a algú del seu mateix gènere. Aquesta incomoditat i manca d’autoacceptació li causa una estranya malaltia que li trenca la pell. La cançó que narra la primera part va ser produïda per Alex Barat junt a Temps Record Estudi i ha estat interpretada per Sílvia Farrés.

La segona part de la història es va estrenar  fa unes setmanes continua el viatge de l’Ivy, que a causa de la desesperació marxa de casa. En aquest camí coneix a dues persones que l’ajudaran en el seu procés d’autoacceptació i sanació. La cançó de Highway també ha estat produïda i escrita per Alex Barat, gravada amb Temps Record Estudi i interpretada per Sofia Coll, una dona polifacètica: cantant, guitarrista, compositora, actriu i ballarina. Amb 14 anys va participar en la primera edició de La Voz Kids i ha fet concerts per diferents ciutats espanyoles, a més d’arribar a la fase final del càsting d’OT 2018.

En uns mesos es publicarà la tercera part.


SCARS PART 1

SCARS PART 2

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio