Connect with us

Què busques?

Portada

Torna els directes de ‘Quin Orgull’ amb un nou horari fins al final de temporada

Comparteix

Després de mesos de confinament, tornen les emissions en directe de ‘Quin Orgull’ amb un nou horari fins a final de temporada.

Comparteix

Després de mesos de confinament, tornen les emissions en directe de ‘Quin Orgull’ amb un nou horari fins a final de temporada.

El darrer programa abans d’entrar en confinament de ‘Quin Orgull’ va ser el 13 de maig. Des de les hores el programa t’ha acompanyat cada matí amb una selecció de les millors entrevistes i seccions dels últims mesos. El pròxim dimarts 23 torna el magazín LGTBI diari de la ràdio catalana amb un nou horari adaptat: de 10:30 a 12:00h

Amb ell tornen les seccions habituals del programa i també nous convidats i convidades per explicar-te entre altres l’actualitat del col·lectiu LGTBI.

Amb aquest retorn també s’inicien de nou les emissions de ‘Bon dia Paral·lel’ (ara de 9 a 10.30h.) i de “12 points go to…” (de 19 a 20h.).

Des de l’APP per Android

El passat 17 de maig la ràdio LGTBI va estrenar la seva APP per Android des d’on escoltar entre altres l’emissió en directe però també conèixer l’actualitat LGTBI amb les seves notícies. (Si la vols descarregar ho pots fer aquí) A més, i com era habitual, podràs seguir l’emissió en directe des de la web www.orgull.cat.

Creat per

Equip de redacció d'Orgull Ràdio

Et pot interessar: