Dimarts, juliol 16, 2024
26 C
Barcelona

S’organitza una reunió per plantejar una gran manifestació a Barcelona en rebuig a la LGTBIfòbia

03/03/2020 -13:14h. - Pau Ventosa

La trobada per organitzar la gran cita tindrà lloc al centre LGTBI de Barcelona

Unitat conta el Feixisme i el Racisme ha convocat una reunió per a preparar una manifestació unitària en contra les agressions LGTBIfòbiques de Barcelona. La reunió tindrá lloc avui, dia 3 de març, a les 20 h al Centre LGBTI de Barcelona.

Aquesta primera trobada, recolzada per Observatori Contra l’Homofòbia i Plataforma LGTBIcat, té com a objectiu organitzar una futura manifestació que agrupi a diferents entitats. La idea és mostrar el rebuig davant les recents i freqüents agressions a persones del col·lectiu LGBTI+ a diferents barris de Barcelona.

Les agressions en dades

Segons l’Observatori Contra l’Homofòbia, ja són 33 les incidències per LGTBIfòbia que ha patit la ciutat de Barcelona des de principi d’any. Les dades són encara més greus quan observem que, des del 2 d’octubre de 2014, ja són 632 les incidències per LGTBIfòbia registrades.

Tal com al gener d’aquest mateix any va comunicar Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya (OCH), “està havent-hi un repunt de les agressions LGTBIfòbiques” que fan perillar a una Barcelona que, en molts casos, era referent de diversitat de gènere i sexual.

Resultat d'imatges per a "lgtbi manifestacion barcelona"