Diumenge, abril 21, 2024
13 C
Barcelona

El matinal ‘Quin Orgull’ acaba la temporada 19/20

L’espai conduït per l’Oriol Serra finalitza la seva primera temporada amb més de 300 programes

Maletes, crema solar, un bon llibre o sèrie i a gaudir de l’estiu! ‘Quin Orgull’ marxa de vacances fins setembre posant punt i seguit a més de 300 programes en directe . Una temporada sens dubte complicada en què ens hem emocionat, lluitat, reivindicat, divertit i hem intentat arribar a totes les veus i col·lectius sent una ràdio única i innovadora.

L’actualitat, entreteniment i humor continuarà present a la web amb informació actualitzada i a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram. A més tots els matins podràs escoltar els millors moments de ‘Quin Orgull’ i els millors ritmes per gaudir d’aquest estiu.

Durant l’últim capítol de la temporada es van anunciar sorpreses per l’estiu

Els programes ‘Quin Orgull’ i ‘Primera Llista’ amb el Marc Clapés han acabat temporada però no ho ha fet ’12 points go to’ ni tampoc ‘Bon dia Paral·lel’ que seguiran durant tot l’estiu. Per un altre cantó durant l’època estival s’emetrà cada matí unes edicions especials de ‘Quin Orgull Summer Edition’ amb els millors moments de l’espai.

Orgull Ràdio prepara moltes sorpreses per aquest estiu

A més de la programació estiuenca ja esmentada hi haurà nous formats i especials que s’emetran durant l’estiu per així no perdre cap detall del que passa al món en clau LGTBI, cultural i social.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio