Diumenge, juliol 21, 2024
25.5 C
Barcelona

‘Obrim el meló’ per parlar de treball sexual

Espanya és el major consumidor de serveis sexuals de tot Europa però les treballadores sexuals es troben desemparades en el territori. Com viuen aquesta realitat i què demanen? 

En l’últim programa d’Orim el Meló, Marta i Blau van profundir en les vides i experiències de tres treballadores sexuals: Marikarmen Free, Anneke Necro i Linda Pornsánchez

Marikarmen Free es defineix com a #DjRarita; performer a temps complert; anarquista misàndrica; transgènere separatista i independentista andaluza. Amb elli van parlar de la relació de la comunitat LGTBIQA+ amb el treball sexual i dels motius que empenyen a les treballadores seuxals a dedicar-s’hi. 

Després van xerrar sobre models de regulació del treball sexual amb la directora i performer de pornografía i directora creativa a Mantis Lab, Anneke Necro. Com a divulgadora, Anneke parla d’una ‘caça de bruixes’ a internet contra les treballadores sexuals. Per què són un ‘target’ aquest col·lectiu? Quines són les ventatges de la descriminalització del treball sexual envers la legalització? 

Per últim van parlar de la llei d’Estranjería i la realitat de les treballadores sexuals migrades en situació irregular amb Linda Pornsánchez, puta; mare soltera; artista i migra.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio