Divendres, juny 7, 2024
21.6 C
Barcelona

La situació LGTBI a Mali: “Cuando matan a alguien homosexual es un trofeo para ellos”

Fins ara no havíem escoltat a Orgull Ràdio un testimoni tan cru, com ha estat el de Husman, convidat que ha preferit preservar la seva seguretat sota un pseudònim.

El Luca Tancredi Barone, cada setmana al programa ‘Quin orgull!’ ens fa arribar com estan els drets, i la situació pel col·lectiu LGTBI arreu del món. I avui ha volgut anar fins a Àfrica, concretament a Mali.
En Husman, ens ha explicat com va ser la seva vida allà, fins al punt de no voler tornar a saber res del que va ser el seu lloc de naixement: “No tengo ninguna esperanza de que Malí cambie”.

La seva trajectòria fins a arribar a Espanya també va ser difícil, ja que es va veure en moltes ocasions dormint al carrer. Però ho tenia clar, necessitava trobar la seva pau física i mental: “No quiero vivir una vida que no es la mía, no quiero vivir sin felicidad. Por eso vine aquí, por mi libertad.”

Aquestes, i moltes més declaracions que hi trobaràs al següent àudio. Escolta’l si vols conèixer una de les moltes realitats que encara avui existeixen..

https://www.ivoox.com/player_ej_66341221_6_1.html

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio