Dimarts, abril 16, 2024
18.8 C
Barcelona

La nova ràdio LGTBI busca la teva ajuda

Fes un donatiu i ajuda a Orgull Ràdio

Orgull és la nova ràdio LGTBI+ de Barcelona en català i amb una programació molt pròxima al col·lectiu LGTBI+.
Un projecte innovador i una manera fàcil i directa d’arribar al col·lectiu. La nostra programació està pensada per a poder visibilitzar i donar veu a totes les notícies culturals, socials, educatives, musicals o esportives del sector LGTBI+ que no s’expliquen en altres mitjans.

La ràdio es pot escoltar mitjançant la nostra web (www.orgull.cat) i pròximament via APP.

A què destinarem els diners?

El 17 de maig Orgull Ràdio va començar les seves emissions. Part dels diners que demanem en aquest crowfunding serà destinat a cobrir les despeses inicials de l’equip tècnic (taula de so, ordinadors, microfonia, auriculars i servidors web entre altres).

També es destinarà una part a poder mantenir el projecte viu i amb qualitat.

A més volem augmentar la nostra programació i estrenar programes socials amb tertúlies en directe, un programa especialitzat en esport i cinema LGTBI i així poder anar creixent progressivament.

Ajuda’ns i rep quantitat de recompenses

Al donar-nos suport donaràs veu a totes aquestes activitats, notícies i problemes que afecten el col·lectiu LGTBI+ de Barcelona i Catalunya.

A més, hem creat diferents packs perquè triïs el que més t’agrada:

  • Mecenes de 10 euros: Posarem el teu nom en la nostra web durant un mes per agrair-te l’esforç. A més podràs visitar-nos als nostres estudis. També podràs dedicar una cançó a qui tu vulguis mitjançant una nota de veu.
  • Mecenes de 15 euros: Estem convençuts que aquest estiu voldràs fer servir la bossa oficial d’Orgull en totes les festes majors o a la platja. A més, posarem el teu nom o usuari en la nostra web durant un mes per agrair-te l’esforç. Podràs visitar-nos un dia als nostres estudis i et convidem a dedicar una cançó a qui tu vulguis mitjançant una nota de veu.
  • Mecenes 25 euros: Amb la samarreta d’Orgull triomfaràs! És perfecta per a qualsevol nit d’estiu o per a visitar als teus sogres/as. A més, posarem el teu nom o nick en la nostra web durant un mes per agrair-te l’esforç. Podràs visitar-nos quan vulguis als nostres estudis i et convidem a dedicar una cançó a qui tu vulguis mitjançant una nota de veu.
  • Mecenes de 49 euros: Anem a la platja ben orgullosos i orgulloses! Hem preparat un pack perfecte perquè gaudis de l’estiu amb una pilota, unes pales, la bossa i la samarreta d’Orgull. A més, posarem el teu nom o nick en la nostra web durant un mes per agrair-te l’esforç. Podràs visitar-nos durant una jornada als nostres estudis i presumir de ‘moreno’ i et convidem a dedicar una cançó a qui la teva vulguis mitjançant nota de veu.
  • Mecenes de 90 euros: L’artista @Javi_Rubin és un dels més reconeguts il·lustradors de Barcelona. Aconsegueix una de les seves làmines a triar entre aquestes 4. A més emporta’t la samarreta d’Orgull. També posarem el teu nom o nick en la nostra web durant un mes per agrair-te l’esforç. Podràs visitar-nos un demà als nostres estudis i presumir de bru i et convidem a dedicar una cançó a qui tu vulguis mitjançant una nota de veu.
  • Mecenes de 250 euros: Aquest pack està pensat sobretot per a empreses i empresaris/àries. Durant 6 setmanes el teu anunci de 30″ sonarà a Orgull Ràdio 10 vegades al dia. A més d’un esment diari de 20″ al matí.
  • Mecenes de 500 euros: Aquest pack està pensat sobretot per a empreses i empresaris/àries. Durant 3 mesos el teu anunci de 30″ sonarà a Orgull Ràdio 10 vegades al dia. A més d’un esment diari de 20″ al matí.
  • Mecenes de 1000 euros: Igual que els dos últims est pack està pensat sobretot per a empreses i empresaris/àries. Durant 6 mesos el teu anunci de 30″ sonarà a Orgull Ràdio 10 vegades al dia. A més d’un esment diari de 20″ al matí. Barcelona i Catalunya sencera et coneixeran!

Qui forma Orgull i com neix la idea?

El projecte ha estat creat per 3 joves del col·lectiu LGTBI+ amb el suport de diverses associacions. La idea va començar arran de veure com els grans mitjans a penes feien notícies sobre temes LGTBI+ quan a la ciutat de Barcelona succeeixen cada dia ja siguin de l’àmbit cultural, social, educatiu o polític.

Una altra missió que volem aconseguir amb aquesta ràdio és poder visibilitzar i donar veu a les persones discriminades per la seva orientació sexual o d’identitat.

Tot això ens va fer confiar a muntar el projecte i les ganes de créixer professionalment van fer que el projecte d’Orgull anés creixent fins a la seva actual estrena. Gràcies a les teves aportacions el projecte continuarà creixent.

Calendari

Una vegada finalitzi el crowfonding contactarem amb tu via correu perquè ens detallis que talles o models vols dels diferents packs. Des d’aquest moment començarem a treballar per a poder-te enviar el més ràpid possible la teva especial recompensa. La data prevista és aproximadament a principis d’Agost.

Les nostres xarxes socials:

Estem en totes les xarxes socials possibles:
– Twitter @orgullradio
– Instagram @orgullradio
– Facebook Orgull Ràdio 
– I la nostra web on podràs escoltar-nos www.orgull.cat

MOLTES GRÀCIES!

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio