Connect with us

Què busques?

Orgull

Es confirma la versió espanyola de ‘RuPaul’s Drag Race’

Comparteix

Atresmedia ha confirmat aquest matí de dilluns una notícia que molts fans esperaven i és l’adaptació de RuPaul’s Drag Race a Espanya. Atresmedia ha adquirit els drets del programa d’Estats Units que va començar el 2009 buscant la millor drag queen i que ha aconseguit ni més ni menys que 19 premis Emmy.

Aquesta producció que es podrà veure per AtresPlayer Premium estarà produïda per Buendía Estudios, la productora dels Javis. De moment encara no es coneix ni el presentador o presentadora ni tampoc els detalls del càsting per trobar els participants d’aquest. Alguns noms que sonen a xarxes socials com a presentadora de l’espai són La Prohibida, Deborah Hombres o Samantha Hudson.

L’objectiu de ‘RuPaul’s Drag Race’ és molt senzill: trobar a la pròxima reina drag. Per a aconseguir-ho, els seus participants han de superar tota classe de reptes en cadascun dels episodis per a demostrar que són mereixedors d’aquest títol.

Avatar
Creat per

Equip de redacció d'Orgull Ràdio

Et pot interessar:

Noticies

ComparteixFa uns mesos es va donar a conèixer que Atresmedia comptaria amb la versió espanyola de Rupaul Drag Race sota el nom de Drag Race España. Des de les hores són molts els...