Dimarts, abril 16, 2024
13.8 C
Barcelona

Els Premis Feroz deixen una gala freda, però amb diversitat

Aquest dimecres el col·laborador Ivan F. Mula ha fet un breu repàs de com va ser la nit d’ahir als premis Feroz, pel programa ‘Quin Orgull!’, i ha comentat també la gala dels Globus d’Or del passat cap de setmana.

Amb l’Oriol Serra, han comentat que la intervenció d’ahir de Samantha Hudson no va deixar indiferent a ningú, ja que es veia segura de si mateixa, i sobretot divertida.
Una altra intervenció que no va deixar indiferent a cap dels assistents, va ser la crítica que va fer en directe Asaari Bibang.

Tots dos han comentat, que aquest any els Premis Feroz ha estat una gala més freda, pot ser pel fet de portar mascareta, ja que no deixava veure la reacció que hi tenien els assistents.

I com també cada dimecres l’Ivan F. Mula ens ha portat dues estrenes, aquests dos productes de Disney. Trobem ‘Con amor, Victor’, adaptació a sèrie, de la coneguda pel·lícula ‘Con Amor, Simon’.
I també una pel·lícula d’animació pel públic més infantil, ‘Raya i l’últim drac’, estrenada simultàniament a la plataforma Disney+, i a cinemes.

Escolta l’àudio, per no perdre cap detall!

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio