Dijous, febrer 22, 2024
18.7 C
Barcelona

El Christopher Dean va deixar els EE.UU per venir a Espanya i “viure més còmodament”

Com cada dijous, el col·laborador de ‘Quin Orgull!’ Luca Tancredi Barone, ens va viatjar per tot el món per conèixer la situació del col·lectiu LGTBI. En aquest cas, ha estat un dels països més coneguts, els Estats Units.

Ens ho ha explicat de la mà del Christopher Dean, nascut a Ohio i actualment resident a Espanya. Prové d’una família molt conservadora, i acceptar la seva sexualitat va ser complicada i conflictiva. Va ser Missioner a Itàlia, i fins i tot es va sotmetre a teràpies de reconversió. Però en tornar i començar la universitat va haver d’acceptar-se a si mateix, però va ser en arribar a Espanya on va poder viure amb comoditat la seva sexualitat: “A raíz de ahí, busqué otro camino para empezar mi aceptación personal, y vivir mi orientación sexual con más normalidad. Fue al llegar a España donde empecé a vivir comodamente”

Tots dos han arribat a la conclusió de què als Estats Units, la religió hi té un gran impacte en la societat. També el Christopher ha explicat de què amb l’arribada del nou govern als EUA, s’han modificat aspectes que havien fet el govern de Donald Trump. Li preocupa, però, perquè espera que aquests canvis siguin permanents, ja que es podrien modificar si hi tornes a canviar el govern.

Recupera l’àudio per escoltar el seu testimoni, i recorda que cada setmana en Luca Tancredi Barone ens apropa a diferents llocs del món.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio