Dissabte, maig 18, 2024
15.5 C
Barcelona

‘Luna 174’ una història capaç de superar la barrera de l’espai i l’amor

22/01/2020

Una setmana més el programa ‘Quin Orgull’ d’Orgull Ràdio ha volgut analitzar un llibre. La Diana Muñoz ens parla del llibre ‘Luna 174’ de l’autora Clara Duarte.

Luna Hatton té vint anys i viu en un poble perdut a Austràlia. Encara que la seva vida sembla idèntica a la de qualsevol altra persona, posseeix un do que la persegueix des que era una nena: és capaç de veure l’ànima de la resta dels éssers humans. La majoria dels quals li envolten són tots de color gris, en aquest punt intermedi que separa el dolent del bo, però existeix una noia amb l’ànima blanca, a la qual se sent lligada i amb la qual acabarà coneixent les estrelles que brillen sobre la seva teulada: Gaia Wheeler.

Un dia, Luna rep una oferta d’una empresa que sembla conèixer el seu secret, a pesar que ella mai l’hagi compartit. A simple vista, són només uns bojos disposats a pagar-li diners per alguna cosa que ella considera intuïció des de fa anys. El que no sap encara és l’amenaça que se cern sobre la Terra i el significat del número cent setanta-quatre.