Dissabte, febrer 24, 2024
13.9 C
Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona demana investigar l'”agressió trànsfoba” d’un agent de seguretat a Sants

L’empresa privada encarregada de la seguretat de l’estació de Sants de Barcelona ha expulsat del servei a un agent per agredir a una dona, segons han explicat fonts de Renfe a Europa Press.

Aquest mateix divendres a la tarda l’Ajuntament de Barcelona, a través del seu regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ja ha demanat investigar una agressió que ha titllat de “trànsfoba”. “Mentre l’agredien li han cridat ‘callese, señor’ per a vexar-la”, ha comentat Serra.

“Activem el protocol i posem a la disposició de l’Oficina No Discriminació per a donar tot el suport jurídic i psicosocial a la dona agredida”, ha seguit el regidor barceloní a través de Twitter.

Els fets han passat entorn de les 11 hores d’aquest dijous en el vestíbul de l’estació, després que un grup d’agents de seguretat hagin reduït a una dona per presumptament “donar un cop a un operador de càmera de televisió i posar-se una mica agressiva”.


Després de reduir a la dona, un dels treballadors presumptament li ha propinat diversos cops i una puntada mentre estava tombada en el sòl.

Des de Renfe, han avisat a l’empresa de seguretat, que ha obert un expedient informatiu i han requerit l’expulsió d’aquest treballador. “No tolerarem aquest tipus d’actituds”, han manifestat les mateixes fonts, que han lamentat aquest incident.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio