Divendres, maig 17, 2024
20.2 C
Barcelona

Agenda cultural i social en clau LGTBI del 9 al 16 de juliol

Una setmana més, l’Olga Fernàndez ha parlat a ‘Quin Orgull! sobre algunes de les activitats cultural i lúdiques pels pròxims dies en clau LGTBI. Aquests són alguns dels plans:

Aquest cap de setmana, amb la mascareta sempre a sobre, tenim una selecció diversa d’activitats. El Centre LGTBI de Barcelona organitza un Instagram Live sobre el Queer Coding. A més, dissabte 11 de juliol, el Casal Lambda organitza sortida per a visitar l’exposició Sisters! de Barbara Hammer a la Virreina.

La llibreria Antinous de Barcelona presenta, el proper dijous 16 de juliol, el llibre Infogai, 1979-2019. Quaranta anys d’incidència en la història del moviment LGTB+ Català. Un llibre commemoratiu dels quaranta anys d’existència de la revista Infogai.

El pròxim dissabte 18 de juliol, l’Ajuntament de Ripollet organitza la cinquena edició de la Diada LGTBI Orgull Ripollet. La diada inclourà la presentació del llibre LGTBI i un espectacle drag, entre altres activitats

L’Associació Cultural Casa Orlandai proposa un taller online, que es farà entre el 14 i el 23 de juliol i que s’anomena Genealogies LGTBI al cinema: Estratègies narratives, formes i autories. En aquest taller s’analitzarà, entre altres continguts, la manera en que algunes estratègies narratives i formals del cinema generen discursos polítics sobre les comunitats i les persones LGTBI.

L’Espai QWERTY, un nou espai sense ànim de lucre que promet ser una finestra per la cultura i l’oci de la comunitat LGTBI, arriba amb una proposta diferent i molt interessant. Entre el 10 i el 14 d’agost organitzen l’Esplai Qwerty, una escapada al bosc de Banyoles amb pensió completa, excursions i activitats.

Aquestes i moltes altres activitats en aquesta agenda de ‘Quin Orgull!’. Bon cap de setmana

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio