Divendres, juny 14, 2024
22.7 C
Barcelona

6 pel·lícules lèsbiques que pots trobar a Netflix

De moment el buscador de Netflix no permet filtrar les pel·lícules per categories LGTBI i, molt menys, per categoria LGTBI. Per això a Orgull Ràdio et proposem 6 títols de pel·lícules lèsbiques que pots trobar a la plataforma.

Comencem:

Lovesong

Lovesong és una road movie dirigida per Kim Sota-yong (Treeless Mountain) que compta la relació romàntica que es desenvolupa entre dues millors amigues: Sara (interpretada per Jena Malone (Els jocs de la fam)), mare d’una nena, i Mindy (intepretada per Riley Keough (Magic MikeThe Runaways)).

El viatge que emprendran les dues amigues, acompanyades per la filla de Sara, intensificarà la relació entre totes dues fins a límits insospitats, abans que les circumstàncies les forcin a separar-se. Uns anys més tard, Sara tractarà de recuperar la connexió íntima que hi havia entre elles dies abans de les noces de Mindy.


Below her mouth

Dallas (Erika Linder), qui acaba d’acabar amb la seva parella, duu a terme l’agressiva seducció de Jasmine (Natalie Krill), una aparent heterosexual, compromesa a casar-se amb el seu nuvi. Al costat d’Erika i Natalie estan altres cares conegudes com Elise Bauman (Carmilla) o Daniela Barbosa (Bella i Bèstia). Es una producció canadenca.


The feels

Un cap de setmana en el camp i allunyades de la vida real és l’ocasió perfecta per a divertir-se però, sobretot, per a les confessions. Un grup de set amigues homosexuals es reuneix per a celebrar el comiat de soltera de dues d’ellesAndi (Constance Wu) i Dl. (Angela Trimbur) a punt de casar-se.

Tot semblen riures i diversió fins que l’alcohol comença a intervenir en les converses, descobrint secrets mai revelats fins al moment com el que confessa Dl.: mai ha tingut un orgasme. Malgrat que les núvies asseguren tenir sempre un sexe explosiu, les amigues comencen a dubtar de si és bona idea que es casin a causa de la confessió que mostra una evident falta de sinceritat.


Duck Butter

Dues dones, insatisfetes amb la seva vida amorosa, decideixen fer un pacte per a passar 24 hores juntes amb l’esperança de trobar una nova forma de crear intimitat. Aquesta és la sinopsi de ‘Duck Butter‘, pel·lícula que, segons el director, va anar 100% improvisada.

Quan Naima (Alia ShawkatSearch Party) i Sergio (Laia Costa, Victoria) es coneixen en un club, reaccionen a l’instant, connectant per la deshonestedat que han experimentat en les seves respectives relacions romàntiques.


The intervention

Un grup de quatre parelles fan una petita escapada de cap de setmana per a desconnectar i gaudir d’uns dies de descans. Tot va bé fins que decideixen que és el moment de fer una intervenció a Ruby i Peter perquè la seva relació va com més va pitjor. Els seus amics els plantegen la possibilitat del divorci el que provoca tota una sèrie de conseqüències inesperades. Han de divorciar-se i seguir amb les seves vides per separat? O aconseguiran que tot torni a ser com abans i continuar junts?


Margarita with a straw

Laila (Kalki Koechelin) és una jove rebel amb paràlisi cerebral que sali de la seva casa a l’Índia per a estudiar a Nova York. De manera inesperada, s’enamora d’un jove anomenat Jared (William Moseley) i s’embarca en un emocionant viatge d’acte-descobriment personal.

Ella descobreix que és bisexual quan s’enamora de Khanum (Sayani Gupta), una jove cega d’origen pakistanès. Els problemes de Laila sorgiran quan decideix explicar-li a la seva mare els secrets de la seva sexualitat i la seva relació actual amb Khanum.

La pel·lícula està dirigida per Shonali Bose i Nilesh Maniyar.

Redacció
Equip de redacció d'Orgull Ràdio