Silvia Sicore protagonista en el nou episodi de ‘Tabús’ de TV3

Comparteix
01/06/2020 - Redacció

Aquest pròxim dimecres, la col·laboradora del programa ‘Quin Orgull!’, serà una de les protagonistes del programa Tabús centrat en persones del col·lectiu LGTBI.

El programa Tabús conduït per l’actor i presentador David Verdaguer, ha viscut durant unes setmanes amb diferents col·lectius desafavorits per conèixer a fons quins problemes tenen i aprofundir sobre els tabús que acompanyen el seu col·lectiu i sobre com se senten tractats per la societat. Tot això barrejant moments emotius però també humor negre o irònic .

En aquest nou episodi és parlarà del col·lectiu LGTBI. Després d’uns dies de convivència en una mateixa casa en Franciscu, la Iolanda, en Gorka, la Rosa i la nostra col·laboradora Silvia Sicore intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones d’aquest col·lectiu i lluitaran per desfer-se de totes les etiquetes que els acompanyen.

‘Tabús’ és un format valent i arriscat que donarà visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús: persones cegues, amb malalties terminals, amb diversitat funcional, de diverses ètnies, persones amb trastorns mentals, amb obesitat o en situació de pobresa.

El programa, produït per ‘El Terrat’, ha aconseguit molt bona audiència en els seus sis episodis emesos i liderant la nit i superant els 500 mil espectadors.

És un format original belga i ha estat nominat a un Premi Emmy Internacional en la categoria de Millor “Non-Scripted Entertainment” (programa d’entreteniment sense guió) “per la seva valentia, tendresa, respecte i capacitat de fer riure, a parts iguals”.

Quines ganes de veure la convivència i els relats de Silvia Sicore!

Foto: Eduard Fisa
696 views
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail