Connect with us

Hola, què estàs buscant?

Portada

“Salir del ropero”, l’última pel·lícula que va gravar Rosa Maria Sardà interpretant a una lesbiana

Comparteix

L’actriu Rosa Maria Sardà ens ha deixat avui amb una pel·lícula per estrenar on interpretava a una àvia lesbiana juntament amb Verònica Forqué.

Comparteix

11/06/2020 – Orgull Ràdio

L’actriu i directora teatral Rosa Maria Sardà ha mort a Barcelona als 78 anys, segons ha confirmat en una piulada l’Acadèmia del Cinema Espanyol. Sardà va explicar a finals de l’any passat que patia càncer. 

L’actriu va tenir una llarga trajectòria a la televisió als setanta amb la Trinca i va fer el salt ràpidament al cinema, on va treballar amb els principals realitzadors espanyols. Els últims anys, la seva carrera ha estat lligada al teatre. Entre altres distincions, va rebre dos Goya a millor actriu de repartiment per ‘Sin vergüenza’ i ‘¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?’, la Medalla d’Or de l’Acadèmia Espanyola i el Gaudí d’Honor. També va rebre la Creu de Sant Jordi el 1994, un premi que va retornar el 2017.

Sardà ens ha deixat avui però amb una pel·lícula per estrenar: “Salir del ropero”. El film, matèria prima de Ángeles Reiné, està protagonitzada per La Sardá, Verónica Forqué, Ingrid García Jonsson i David Verdaguer. S’havia d’estrenar al 10 d’abril però la Covid-19 va fer que no es pogués veure finalment a les pantalles de cinema. 

En aquest film, encara sense nova data d’estrena, veurem com la relació lèsbica de dues àvies protagonitzades per Rosa Mª Sardá i Verónica Forqué fa que les relacions i sentiments entre els membres d’una família s’obrin i descobreixin el que en realitat porten dins.

Et pot interessar: