El Govern impulsa, juntament amb el Comitè 1 de Desembre, el Pacte Social contra la discriminació i l’estigma de les persones amb VIH

Comparteix

Quin Orgull’ entrevista a Mireia Mata, Directora General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, per abordar i conèixer el Pacte Social contra la discriminació i l’estigma de les persones amb VIH.

El Pacte Social ha de ser l’instrument per garantir els drets i la igualtat d’oportunitats de les persones amb VIH i la sida, que encara pateixen discriminació en l’àmbit sanitari, el mercat laboral i la contractació de serveis financers, entre d’altres.

Diversos departaments del Govern, entitats que treballen en aquest àmbit i agents socials van presenttar un ‘endecàleg’ que servirà com a document base per al futur Pacte Social.

La previsió és que a començaments d’any s’aprovi un Acord de Govern que contingui la definició d’eixos i objectius generals per a les polítiques contra la discriminació que pateixen les persones amb VIH, i a partir dels quals la Comissió Delegada treballarà per desplegar el Pacte Social.

264 views

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail