Més de mil persones firmen per una manifestació LGBT en vehicles

Comparteix
  01/06/2020 - Aleix Jaime 

La pandèmia global per la Covid-19, ha causat que el mes del Pride d’aquest any es vegi totalment afectat. Tot i això, una petició realitzada a Change.org, podria fer que aquest fet canviés i es realitzés una manifestació LGBT alternativa.

El 23 de maig es va realitzar la manifestació convocada per VOX en contra del Govern de Sánchez i la seva gestió davant la crisi sanitària. Aquesta es va realitzar per diferents regions de l’Estat espanyol des de cotxes i motocicletes. La manifestació duta a terme a Barcelona va acabar, malauradament, amb un atac LGBT-fòbic. Dos nois que mostraven la bandera del col·lectiu en contra de la protesta, varen ser escridassats i insultats per diferents participants.

Manifestació LGBT 2020

Amb aquest context, i amb el fet que a causa del confinament s’han ajornat o anul·lat els Pride d’enguany, s’ha impulsat una iniciativa a favor de crear una reivindicació LGBT alternativa.

La petició realitzada per Jordi Lluís a la plataforma Change.org, proposa realitzar una manifestació LGBT de la mateixa manera que es va realitzar la de VOX, és a dir, des dels vehicles. D’aquesta manera, es reivindicaria de forma pacífica i cívica els drets de la comunitat. A més, la iniciativa afirma que no es pot permetre que s’anul·lin les reivindicacions del col·lectiu, mentre es permet manifestar-se a “associacions polítiques que van en contra dels drets i llibertats LGBT”.

La petició, que ja compta amb més d’un miler de firmes, podria suposar el retorn de la manifestació LGBT de l’any 2020. A més, es realitzaria per totes les regions de l’Estat espanyol. Tanmateix, seria una reivindicació històrica dins la lluita pels drets LGBT.

1121 views
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail