Connect with us

Hola, què estàs buscant?

Noticies

El Pride de Barcelona valorarà la participació dels partits polítics a la seva manifestació

Comparteix

Després que a Madrid és decidís que cap partit polític estigues present en la capçalera de la manifestació de l’Orgull LGTBI, el Pride de Barcelona ha anunciat avui que convocarà a totes les entitats socials organitzadores per valorar la participació dels partits polítics a la manifestació del dissabte 29 de juny.

Encara es desconeix quines entitats socials formaran part d’aquest comitè i quan se sabrà la resposta. En el Pride del 2018 partits com ERC, Ciutadans, En Comú, PSC, PDeCat o la ANC varen participar activament en la manifestació.

Els organitzadors de l’Orgullo de Madrid demanen “no fer ni un pas enrere en drets i frenar a la ultradreta

Ni Ciutadans ni el Partit Popular tindran carrossa en la desfilada de l’Orgull d’aquest any. Les activistes històriques LGTBI, com Boti García Rodrigo, Jordi Petit, Carla Antonelli o Beatriz Gimeno, protagonitzaran la capçalera de la manifestació. No obstant això, Ciutadans “no portarà carrossa en la manifestació per apoderar a partits que atempten contra la dignitat del col·lectiu”.

Així ho han anunciat en un comunicat la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB) i COGAM, col·lectiu LGTBI+ de Madrid. La manifestació d’aquest any commemorarà el 50 aniversari de les revoltes de Stonewall i l’any temàtic ‘Majors Sense Armaris: Història, Lluita i Memòria!’.

Clica per comentar

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Et pot interessar:

Audios

Comparteix Al Carrer Valencià 222 de la capital s’ha estrenat aquest cap de setmana un quiosc únic on es poden trobar revistes i obres...

Orgull

ComparteixLa programació musical de la Mercè, com la resta d’activitats d’aquestes festes, també s’adapta a la crisi sanitària. Així, la música sonarà del 23...

Portada

Xarxa28J2020 ha convocat pel dia 27 de juny la manifestació històrica de l'Orgull amb el nom "Tenim història, tenim futur" .

Portada

RTVE ha modificat la graella de La 2 durant el mes de l'Orgull. TVE reivindicarà els drets LGBT i reflectirà la lluita històrica de...