Connect with us

Hola, què estàs buscant?

Noticies

‘Edén’: l’última joia d’Agoney abans de ‘Libertad’

Comparteix

Agoney estrena single abans de publicar el seu primer àlbum. Es tracta del cinquè single de l’artista des que va sortir de l’Acadèmia d’OT.

Comparteix

Tres dies abans de l’estrena del seu primer àlbum, Agoney ha publicat nou single: Edén. Després d’haver llençat al mercat temes com QuizásBlack i Más, el cantant tinerfeny ja havia demostrat la seva gran versatilitat i capacitat vocal. Tot i això, ‘Edén’ ha reafirmat el que els fans del triunfito ja sabien: Agoney mai deixa de sorprendre.

La nova cançó ha arribat acompanyada d’un videoclip melancòlic i obscur que recorda al de Libertad, peça-preludi de l’àlbum i que alhora li dona nom a aquest. Agoney ha dirigit i protagonitzat un vídeo en blanc i negre totalment acord amb una lletra sobre el penediment i les mentides d’una relació amorosa. Aquest avanç també destaca per una instrumental R&B totalment cuidada amb clars matisos d’elegància i sensualitat.

Edén és l’últim single que publica l’artista per promocionar ‘Libertad’, el seu primer àlbum d’estudi. Un disc que, com demostren tots els avenços, es caracteritzarà per la versatilitat, la capacitat vocal i la intensitat d’Agoney. A banda de les cinc cançons ja publicades, ‘Libertad’ també disposarà de quatre temes totalment inèdits: Soy Fuego, Perficción, Ángel Caído i Volver a Ser.

El disc, que ha estat composat i produït per l’artista, surt a la venda el divendres 28 d’agost. Tot i això, ja es pot reservar tant a botigues online, com a plataformes digitals. A més, el cantant realitzarà una firma de discos per diferents ciutats d’Espanya.

Et pot interessar:

Audios

'Quin Orgull!', de dilluns a divendres de 10.30 a 12h.

Noticies

Després de mesos de confinament i ajornaments de concerts i d’àlbums, els artistes LGBT arriben amb nova música per fer-nos gaudir de l’estiu.

Noticies

Agoney torna al panorama musical i ens presenta 'Libertad', un preludi del seu primer àlbum. Tot i això, encara no hi ha data per...

Noticies

El coronavirus afecta la Indústria musical ajornant estrenes musicals com l'àlbum de Lady Gaga o el de Sam Smith. També afecta a cantants nacionals.