Connect with us

Hola, què estàs buscant?

Audios

Dos activistes de Romania comenten la situació del país en temes LGTBI

A cardboard box with rainbows painted on covers the head of a girl while she waits for the start of a gay pride parade in Bucharest, Romania, Saturday, May 20, 2017. Some 1,000 people have joined a gay pride march in the Romanian capital of Bucharest on Saturday, demanding greater rights amid government moves they say will curtail their human rights. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Comparteix

Cada dijous a ‘Quin Orgull!’ Luca Tancredi Barone fa una volta al món per conèixer la situació del col·lectiu al país escollit. Avui ha estat Romania on Raluca Baciu Maria, del Pride de Romania i Vlad Levente Viski de l’entitat MozaiQ han explicat quina és la situació del país en quant a drets LGTBI. “Romania es manté com un dels 7 països a Europa que no reconeix cap mena de parelles homosexuals en cap marc legal” explica Vlad.

Thousands attend LGBT Pride parades in Poland, Romania

Et pot interessar:

Audios

Oscar Rementeria de l'entitat Movilh i Rodrigo Araneda d'ACATHI ens expliquen la realitat del col·lectiu al país

Audios

Comparteix “La situación en la que viven personas LGTBI es muy complicada, llevo 10 años en Barcelona i pienso que será muy duro para...

Noticies

Una petició realitzada a Change.org proposa una manifestació LGBT alternativa per reivindicar els drets i llibertats del col·lectiu.

Destacat

La setmana LGTBI de Valls s'ha vist obligada a cancel·lar algunes activitats. Hem entrevistat Jordi Robert l'organitzador de l'esdeveniment. Título del sitio Título Categoría...