Diana Muñoz parla de la triologia ‘Nacidos de la bruma’

Comparteix
12/02/2020

Una setmana més el programa ‘Quin Orgull’ ha volgut analitzar un llibre. Aquesta setmana la Diana Muñoz ens parla del llibre ‘Nacidos de la bruma’ una triologia creada per Brandon Anderson:

Durant mil anys han caigut les cendres i res floreix. Els skaa han estat esclavitzats i viuen sumits en una por inevitable. El Lord Legislador reina amb un poder absolut gràcies al terror, als seus poders i a la seva immortalitat. L’ajuden «obligadors» i «inquisidors», al costat de la poderosa màgia de la alomancia. Però els nobles sovint han tingut tracte sexual amb joves skaa i, encara que la llei ho prohibeix, alguns dels seus bastards han sobreviscut i heretat els poders alománticos: són els «nascuts de la boira» (mistborn).

Ara, Kelsier, el «supervivent», l’únic que ha aconseguit fugir dels Pous de Hathsin, ha trobat a Vin, una pobra noia skaa amb molta sort… Tal vegada els dos, units a la rebel·lió que els skaa intenten des de fa mil anys, aconsegueixin canviar el món i l’atroç dominació del Lord Legislador.

361 views
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail