Connect with us

Hola, què estàs buscant?

Audios

Diana Muñoz recomana el llibre ‘Tota una vida per recordar’

Comparteix

Diana Muñoz recomana un llibre al programa ‘Quin Orgull!’ d’Orgull Ràdio. Aquest cop ens parla de ‘Tota una vida per recordar’ de l’escriptora Núria Pradas Andreu.

Comparteix
11/03/2020 - 16:15h.

Una setmana més la Diana Muñoz recomana un llibre al programa ‘Quin Orgull!’ d’Orgull Ràdio. Aquest cop ens parla de ‘Tota una vida per recordar’ de l’escriptora Núria Pradas Andreu.

La Sophie Simmons, amb només setze anys, deixa la seva família a Nova York l’any 1932 per anar a Los Angeles en plena depressió perseguint el seu gran somni: treballar com a animadora de dibuixos a Disney Studios. Aviat descobrirà, però, que no és un món per a dones. I així, entre amors i desamors, encaixant els cops que li dona la vida, la Sophie lluitarà fins al final enmig d’una època convulsa que marcarà un abans i un després en els professionals de l’animació de principis del segle xx.

Tota una vida per recordar és una novel·la amb una protagonista femenina forta, un entorn històric fascinant i una barreja intrigant de personatges de ficció i de la vida real.

Et pot interessar: