Coneix la programació virtual pel Pride de Barcelona 2020

Comparteix

El Pride de Barcelona d’enguany serà virtual tal com et vam explicar a causa de la COVID-19 i de les mesures de seguretat implementades per evitar el contagi d’aquesta. Per aquest motiu el Pride de la capital celebrarà enguany una edició especial que es podrà veure contingut LGTBI a la seva web i també a la televisió publica de Barcelona Betevé

Aquesta programació anirá del 22 al 27 de juny i combinarà els debats amb un un programa especial el dissabte musicals habituals del Pride amb debats i entrevistes en clau LGTBI. 

Els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de juny s’emetrà diferents debats en clau LGTBI entre els quals hi haurà un destinat a parlar de la salut del col·lectiu, el món familiar LGTBI, una taula rodona per conversar sobre l’esport i la cultura en el col·lectiu, un altre en què s’analitzarà les vulnerabilitats i per últim un debat dedicat a la LGTBI-fòbia. Aquests programes en format debat de 30 minuts seran moderats per Jordi Chicletol i participaran moltes entitats de Barcelona

El dissabte 27 s’emetrà un programa especial amb actuacions musicals i entrevistes conduït per Chicletol i Sharonne amb actuacions a Bad Gyal, Agoney, Ricky Merino i Karina entre altres. A més hi participaran les drags Dramas de Honor i Soledad León de Salazar. 

A més d’aquests especials hi haurà una exposició col·lectiva benefica ‘Pride Art’ a favor de les persones vulnerables LGTBI on 23 artistes oferiran les seves obres en una galeria virtual.

298 views
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail