Connect with us

Hola, què estàs buscant?

Noticies

Agoney presenta ‘Libertad’ com a preludi del seu primer àlbum

Comparteix

Agoney torna al panorama musical i ens presenta ‘Libertad’, un preludi del seu primer àlbum. Tot i això, encara no hi ha data per l’estrena del disc.

Comparteix
11/04/2020 - Aleix Jaime 

Agoney presenta ‘Libertad’, un videoclip de tan sols 1 minut i 20 segons que li serveix de preludi del seu primer àlbum. L’artista provinent del programa “Operación Triunfo” torna al panorama musical després de quasi un any des del seu segon single.

Els fans d’Agoney Hernández fa més de tres anys que esperen l’estrena de l’àlbum de qui fou el sisè classificat d’OT 2017. Des que va abandonar l’acadèmia, el cantant ha llençat dos singles i ha realitzat una petita gira per Espanya. Després d’una llarga espera des del mogut ‘Quizás’ i el dramàtic ‘Black’, els fans d’Agoney per fi tenen nou tema: ‘Libertad’. A més, aquest esdevé un preludi del seu primer àlbum, que portarà el mateix nom, segons un post a Instagram on el cantant anuncia l’estrena. Tot i això, encara no hi ha data de llançament del disc.

Pels més fans del canari, la cançó no ha estat una sorpresa. I és que es tracta d’un dels temes més especials per Agoney i, per tant, ja l’havia cantat en els seus concerts. ‘Libertad’ és un tema compost i produït pel mateix cantant i mostra “els seus fracassos,  les seves victòries, la seva solitud i la seva veritat” en tan sols un minut i vint segons.

A causa de la situació de pandèmia de la Covid-19, el cantant també ha estat l’encarregat de produir, dirigir, gravar i editar el videoclip de la cançó. Un fet que demostra la gran versatilitat d’Agoney i que ha permès presentar-nos la seva part més intima i emocional amb ‘Libertad’.

Et pot interessar:

Audios

'Quin Orgull!', de dilluns a divendres de 10.30 a 12h.

Noticies

Agoney estrena single abans de publicar el seu primer àlbum. Es tracta del cinquè single de l'artista des que va sortir de l'Acadèmia d'OT.

Destacat

Silvia Sicore, ens porta un nou espai d'Onda Trans, on ens parla del Partit Feminista i de la transfòbia interioritzada en les persones.

Orgull

Entrevista a Ivan Labanda, actor, locutor, guionista i director escènic, actualment professor d'interpretació d'Operación Triunfo.